Balans-Training, Psychologie Praktijk voor neurofeedback en psychologische hulp in Arnhem
Balans-Training werkt met NeuroCARE Pro
Neurofeedback Arnhem Psycholoog Arnhem Psychologische hulp Stress Psycholoog Tarieven Contact
   
 
 
 

Balans-Training

Praktijk voor neurofeedback en Psychologische hulp

Tarieven

Neurofeedback trainingsconsult (ca. 1 uur 15 min.)

85

 

Neurofeedback gecombineerd met EFT (ca. 2 uur)

110

 

Consult Psychologische hulp (ca. 1,5 uur)

95

 

Een neurofeedback training duurt ca. 1 uur en 15 minuten en een consult Psychologische hulp ca. 1,5 uur. Alle tarieven zijn inclusief BTW (21%). De consulten dienen per keer contant betaald te worden. Bij vooruitbetaling van 10 neurofeedback behandelingen ontvangt u 50 euro korting (dan is de prijs per sessie dus 80 euro).

Een afspraak voor een consult of training kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen of verplaatsen (uitsluitend telefonisch; u kunt desnoods altijd een bericht inspreken). Bij afzeggen van de afspraak binnen 24 uur of niet verschijnen wordt het consult in rekening gebracht.

Kwaliteit en vergoedingen

Balans-Training is aangesloten bij de beroepsvereniging  NVPA  (het Nederlands Verbond van Psychologen, psychotherapeuten en Agogen). De NVPA controleert op regelmatige basis de kwaliteit van de dienstverlening van aangesloten therapeuten.

Vergoeding van de consulten van NVPA therapeuten valt bij de ziektekosten verzekeraars onder de voorwaarden van aanvullende verzekeringen. De nota's van Balans-Training kunt u volgens het principe van restitutie declareren bij uw ziektekostenverzekeraar.