Neurofeedback Arnhem is een informatiewebsite van Balans-Training, Psychologiepraktijk in Arnhem
Balans-Training werkt met NeuroCARE Pro
Neurofeedback Arnhem Psycholoog Arnhem Psychologische hulp Stress Psycholoog Tarieven Contact
   
 
 
 

Balans-Training

Praktijk voor Psychologische hulp en Neurofeedback advies

Tarieven

Normaal gesproken is een marktconforme prijs voor een neurofeedback trainingsconsult (ca. 1 uur 15 min.) zo rond de:

Ä 85

 

Neurofeedback is prima te combineren met de meeste andere therapieŽn, zoals EFT en EMDR

 110

 

Consult Psychologische hulp bij Balans-Training (ca. 1,5 uur)

Ä 95

 

Een consult Psychologische hulp ca. 1,5 uur. Dit tarief is inclusief BTW (0%). De consulten dienen per keer contant betaald te worden. Bij vooruitbetaling van 10 psychosociale behandelingen ontvangt u 100 euro korting (dan is de prijs per sessie dus 85 euro).

Een afspraak voor een consult kunt u tot 24 uur (werkdagen, weekend telt niet mee) van tevoren kosteloos afzeggen of verplaatsen (uitsluitend telefonisch; u kunt desnoods altijd een bericht inspreken). Bij afzeggen van de afspraak binnen 24 uur of niet verschijnen wordt het consult in rekening gebracht.

Kwaliteit en vergoedingen

Balans-Training is aangesloten bij de beroepsvereniging  Het NVPA  (het Nederlands Verbond van Psychologen, psychosociaal werkenden en Agogen). De NVPA controleert op regelmatige basis de kwaliteit van de dienstverlening van aangesloten therapeuten.

Vergoeding van de consulten van NVPA therapeuten valt bij de ziektekosten verzekeraars onder de voorwaarden van aanvullende verzekeringen. De nota's van Balans-Training kunt u volgens het principe van restitutie declareren bij uw ziektekostenverzekeraar.